Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Баварці вразили новим BMW M550d

Повнопривідна модифікація BMW 5-series з індексом M550d вперше в світі отримала дизельний двигун, оснащений одразу чотирма турбінами. Новий силовий агрегат видає 395 к.с. та 760 Нм крутного моменту при 2000 об/хв. В BMW стверджують, що це найпотужніший 6-циліндровий дизельний мотор, який можна зустріти на серійному легковому автомобілі.

Технічні характеристики BMW M550d виходять за межі реальності, адже розгін з 0 до 100 км/год підкорюється за 4,5 секунди, а максимальна швидкість традиційно для баварців обмежена на позначці у 250 км/год. Крім повного приводу ця версія п’ятірки комплектується 8-ступеневим автоматом Steptronic та пакетом опцій M Performance. Незважаючи на величезну потужність 3-літровий двигун споживає менше 8 літрів дизельного пального на 100 км пробігу. Також, інженерами BMW вдалося досягнути жорстких екологічних норм Євро6. Зі слів спеціалістів німецької марки, в конструкції нового агрегату використовується четверта турбіна, яка включається в роботу для підвищення тиску наддуву. При всіх технологічних фішках M550d залишається комфортним та зручним автомобілем Е-класу, для якого притаманні чудова керованість та стильний зовнішній вигляд.

До складу базового обладнання M550d потрапили: аеродинамічний пакет BMW, спортивна підвіска, активне рульове управління та ексклюзивні 19-дюймові легкосплавні колісні диски. За додаткову плату доступні: вихлопна система M Performance, гальмівні супорта синього кольору з написом M Sport та система BMW Adaptive Suspension Professional.

В середині BMW M550d є уособленням бізнес класу. На очі водія одразу потрапляє спортивне рульове колесо з шильдиком M. На борту топової моделі присутня супутникова навігація з онлайн картами, трьохзоний клімат-контроль, функції автономного керування автомобілем та шкіряні сидіння з вставками із алькантари. Інтер’єр виконаний з увагою до дрібниць, а якість матеріалів обробки відповідає високим стандартам преміум сегменту.

Офіційний старт продажів високотехнологічного BMW M550d запланований на початок осені цього року, саме тоді заряджена модифікація п’ятірки у кузовах седан та універсал надійде до дилерських центрів по всій Європі. Базова версія M550d оцінюється у 70 тисяч євро...

 

 

01.05.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Баварці вразили новим BMW M550d

Політика конфіденційності